Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen proberen wij binnen 1-3 dagen te versturen indien op voorraad. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Bij het desbetreffende product staat vermeld wat de indicatieve levertijd is. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Wij verzenden op dit moment alleen naar locaties binnen Nederland. Woon je daarbuiten? Neem dan contact met ons op via het contactformulier om te zien wat mogelijk is.

 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

  • € 8,75 voor bestellingen tot € 125,-
  • Gratis verzending vanaf 125,- 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering plaatsvinden tussen 9:00 uur en 18:00 uur. Helaas kunnen wij het moment van de aflevering niet garanderen.


Retourneren

Mocht u gebruik willen maken van uw herroepingsrecht, dan is dat mogelijk. Details hierover vindt u in onze algemene voorwaarden. Er gelt echter een aantal uitzonderingen welke hieronder staan toegelicht. 

Uitzondering maatwerk (zakelijke transacties)

  • Producten die u via Meet Champagne koopt worden op maat volgens de door u geaccordeerde specificaties gemaakt. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.

Uitzondering verzegelde producten

  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling van de fles(sen) niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via meetchampagne@haystoria.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Download
Modelbrief Herroepingsrecht Meet Champagne
20220221 Herroepingsrecht Meet Champagne
Adobe Acrobat document 120.7 KB

Garantie en klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wanneer u bij ontvangst een gebrek aan het product ontdekt of zou horen te ontdekken dient u binnen een redelijke termijn contact op te nemen met ons. Een redelijke termijn is in ieder geval 14 dagen. Indien u tijdig contact met ons opneemt zullen wij, indien de situatie hier om vraagt, zorgen voor een passende oplossing c.q. vervanging.

 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We willen u vragen om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar meetchampagne@haystoria.nl, zodat wij de kans en tijd hebben om uw klacht te beantwoorden. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen na het indienen van uw klacht.